Denizli-Afyon istikameti başçeşme mevkiinde Domates yüklü kamyon, afyona giderken 2 araca çarpıp, karşı şeride geçerek denizli istikametine gelen tır ile kafa kafaya çarpıştı. İddiaya göre, yol kenarında lastiği patladığından dolayı, lastik değiştirmek için park halinde ki otomobili son anda fark etti. Fakat o otomobile çarpmaktan kamyonu kurtaramadı. Çarptıktan sonra, İddialara göre, önce aynı şeritte giden 1 otomobile daha çarptı.
Daha sonra çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyon sürücüsü karşı şeride geçti. Tam bu esna da karşı şeritten gelen ve Denizli istikametine giden Tır ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle birlikte domates taşıyan kamyon tanınmayacak hale geldi. Kamyonun kasasında bulunan domatesler gidiş ve geliş olmak üzere her yere saçıldı. Denizli – Çardak Karayolu, Başçeşme mevkinde gidiş ve dönüş olarak durdu. Yol trafiğe kapandı. Meydana gelen kaza da Domates yüklü kamyon sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Yanında bulunan 1 kişi ağır yaralandı. Tır’da bulunan 2 kişi ve otomobilde ki 1 kişi yaralandı.
Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Fakat karayolu adeta savaş alanına döndü. Hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı 4 vatandaşlar ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Fakat kamyon sürücüsünün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.