Milliyetçi hareket Partisi (MHP) Denizli  İl Teşkilatı, Merhum Alparslan Türkeş'in 17. ölüm yıldönümü nedeniyle Delikliçınar Yeni Cami önünde lokma hayrı yaptı.

Yeni  Camii önünde gerçekleştirilen anma etkinliğine MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, 21. Dönem Milletvekilleri Av. Salih Erbeyin ve Ali Keskin, Pamukkale İlçe Başkanı Hacip Kayalar, Merkezefendi İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren, Belediye Meclis Üyeleri  ve çok sayıda vatandaş katıldı.
MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, yaptığı konuşmada, Alparslan Türkeş’in ölümünün üzerinden 17 yıl geçmesine rağmen, teşkilatlarının halen onun ülkü ve ideallerine sıkı sıkıya bağlı olduğunu dile getirdi.

Yeniçeri,  “Kalbi millet sevgisi ile dolu, bir avuç mücadele adamının O’nun öncülüğünde başlattığı bu uzun yolculuk zamanla köklenerek bugün vazgeçilmez bir siyasal hareket haline gelmiştir. Bugün, ağır ve tahrik edici, tahammülü çok zor olan milli sorunlar karşısında dahi Türk milliyetçileri ve Ülkücü gençlik, sağduyulu, gerçekçi ve dengeli davranıyorsa, şüphe yok ki merhum liderimizin etkisi çok büyüktür. Ölümünden bu güne 17 yıldır, hiç değişmeyecek olan Başbuğumuz Merhum Alparslan Türkeş ve aziz ülkü şehitlerini saygı, minnet ve rahmetle anıyorum” dedi.