RİZE (CİHAN)- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Artvin’in Hopa ilçesindeki mitingi sonrasında otobüsten düşerek ağır yaralanan polis memuru Servet Erkan’ın henüz sözlü uyarılara yanıt vermediği bildirildi.
        Rize İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, saldırıda başına gelen taş sonucu ağır yaralanan Başbakanlık Koruma Müdürlüğü'ne mensup polis memurunun beyninde ödem ve kanama, beyin zarının altında da sorun tespit edildiğini, hastanedeki ameliyatın ardından önceki gün saat 15 00 itibariyle uyutucu ilaçlarının kesildiğini hatırlattı.
        Hastanın uyutucu ilaçların etkisini üzerinden yavaş yavaş attığını ifade eden Tepe, "Hastamız solunumunu artık tamamen kendisi yapıyor. Dün ayaklarını, göz kapaklarını oynatmaya başlamıştı. Ağrılı uyarılara yanıt alıyoruz. Ancak henüz sözlü uyarılara yanıt veremiyor. Yapılan kontrolde beyindeki kanamanın da tamamen kesildiğini belirledik. Bu da son derece önemli." dedi.
        Tepe, tedavinin uzun bir süreç gerektirdiğini vurgulayarak, "Şu an için tam olarak uyanamadı. Tedaviyi burada sürdüreceğiz. Şu an için başka bir yere sevk edilmesi söz konusu değil." diye konuştu
CİHAN