Denizli'de 239 öğretmen, memur ve hizmetli Denizli Valiliği'nde düzenlenen tören ile Denizli Valisi Abdülkadir Demir tarafından başarı belgesiyle ödüllendirildi.

Denizli Valiliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda yapılan değerlendirmeler sonucunda 239 öğretmen, memur ve hizmetlere başarı belgesi verildi. Denizli Valiliği toplantı salonunda düzenlenen törene Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Pamukkale Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, okul müdürleri, öğretmenler, memurlar ve hizmetliler katıldı.

Denizli'de eğitim anlamında son yıllarda önemli çalışmaların yapıldığını dikkat çeken Denizli Valisi Abdülkadir Demir, "Denizli eğitim alanında atılım yapmaya devam ediyor. Bir taraftan okullarımız yapılırken, bir taraftan da önemli başarılara imza atıyoruz. Denizli geneline bakıldığında geçtiğimiz yıllarda bir derslikte 28 öğrenci bulunurken, şimdi bir derslikte 22 öğrenci bulunuyor. Yeni yapılan okul binalarımızda tamamlanmak üzere. Tabi ki binaları ne kadar güzel yapsak, altınla kaplasak içi boş olunca hiçbir şey olmaz. İşte bu konuda sizlerin emekle çok önemlidir" dedi.

Son yapılan sınavlarda Denizli'de okulların önemli dereceler elde ettiğini ifade eden Vali Demir, "Aldığımız bilgiler doğrultusunda Denizli'de eğitim kurumlarımız ve öğrencilerimiz, geçtiğimiz yıl yapılan sınavlarda önemli derecelere imza attılar. Denizli hep il sıralarda yer aldı. Bunun için siz değerli eğitimcilerimize gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Denizli'de bulunan 238 öğretmen, memur ve hizmetliye Denizli Valisi Abdülkadir Demir tarafından başarı belgesi verildi