AK Parti Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Vatandaş ve esnaf ziyaretlerine son sürat devam eden Gürlesin, 
Gittiği her yerde halkın yoğun ilgisiyle karşılanan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, önceki akşam Dokuzkavaklar Mahallesinde düzenlenen toplantıda mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin “Başkan Gürlesin” tezahüratlarıyla karşıladığı Hüseyin Gürlesin, toplantıya Birtan Şahan, Baklan Belediye Başkanı İsa Karaçolak, Dokuzkavaklar Mahalle Muhtarı Nihat Urhan ve partililerin de olduğu kalabalık bir grupla katıldı. Toplantıda yapacakları projelerden kısaca bahseden Gürlesin’e, mahalle sakinleri tam destek verdi. 
İnşallah bizler, Pamukkale Belediyesini aldıktan sonra da çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bu bölgenin doğalgaz çalışmalarını da inşallah 2014 sonuna kadar bitirmiş olacağız. Alt yapı sorunları çözülecek. Bizler bu güne kadar sizlerden ciddi destekler aldık. İnşallah 30 Mart’ta da desteklerinizin devamını bekliyor olacağız” dedi.

Gürlesin, “Bizler ve belediye meclis üyelerim hizmet sevdalısıyız. Bizim İl Genel Meclisi’nde yaptığımız hizmetler ortada. Sizlerden belediye meclis üyelerine çok dikkat etmenizi istiyorum. Çünkü bizler AK Parti olarak ne kadar çok meclis üyesi alırsak, sizlere getireceğimiz hizmetlerde o kadar hızlı olur. Denizli’yi son 10 yıla damgasına vuran hizmetlerle taçlandırdık. Ama yetmez. Daha güzel hizmet, daha iyi projelerle Denizli’nin ve Pamukkale’nin adını Dünya’ya duyuracağız. Unutulmamalıdır ki, başarı ayrıntılarda gizlidir ”dedi.