Denizli Barosu’nun 44’ncü olağan genel kurulu yapıldı. İki adayın yarıştığı seçimlerde, mevcut başkan Müjdat İlhan, rakibine neredeyse iki kat fark atarak 3. kez Denizli Baro başkanı olarak seçildi. Bir diğe başarı ise yönetim kuruluseçimlerinde yaşandı. İlhan’ın yönetim kurulu listeside tam kadro seçilerek, ayrı bir başarıya imza atmış olundu.  


Denizli Barosu üyeleri yeni başkanını seçmek için sandık başına gitti. Başkanlık için Müjdat İlhan ve Ufuk Özdemir yarıştı. Baro lokalindeki seçimlerde oy kullanma işlemi dün saat 17,00’de bitti.
Denizli Barosu’nda 463 oy alan Müjdat İlhan yeniden başkanlığa seçilirken rakibi Ufuk Özdemir 261 oyda kaldı. Denizli Barosu’nun 44’ncü genel kurulundan rakibine iki katına yakın fark atarak tekrar başkanlığa seçilen Müjdat İlhan’ın yönetim kurulu listeside tam kadro seçilmeyi başardı. Baro tarihinde liste diğer adayın sunduğu yönetim kurulu aday listesi tarafından delinmeden bir seçim kazanılarak nadir bir duruma da imza atıldı. 
Baro Başkanı Müjdat İlhan’ın Yönetim Kurulu listesi de şu şekilde oluştu, “Fatma Kıyak, Mefaret Aydın, Alpaslan Oruç, Emin Eren, Erman Yarışan, Halil Akçil, İsmail Özgür, Kerem Üzelce, Mustafa Yıkar, Veli Deveciler.”

PROJELERE DEVAM
Baro Başkanı Müjdat İlhan, demokratik bir seçim süreci yaşadıklarını vurgulayarak , çağdaş, ilerici, bir anlayışla meslektaşlarına ve tüm hukukçulara hizmet etmeyi sürdüreceklerini söyledi. İlhan, “Denizli Barosu Hukukun üstünlüğünün, özgürlük ve bağımsızlığın savunucusu olmaya devam ediyor. Çağdaş, ilerici bir anlayışla meslektaşlarımıza ve tüm hukukçulara hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Bize bu güveni gösteren tüm meslektaşlarıma sonsuz teşekkürler. Hayata geçirdiğimiz projeleri devam ettireceğiz, yeni projeleri ise bir bir uygulamaya sokacağız. Hedeflerimiz büyük” diye konuştu.