AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu Bakırlı Mahallesinde bilgilendirme toplantısı yaptı. Merkezefendi Buluşmaları kapsamında gerçekleştirilenh etkinliğe yüzlerce kişi katıldı.  Bakırlı'daki etkinlikte konuşan Subaşıoğlu " Biz laf değil hizmet ürettik. Halkımızda bu güne kadar lafa değil hizmet üretene baktı. Göreceksiniz Bizim gözbebeğimiz Bakırlı bambaşka bir mahalle olacak" dedi. 
AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu  " Merkezefendi Denizli'nin can damarı.  Merkezefendi bir çok ilden daha büyük. Böyle bir potansiyele ve büyümeye sahip bir ilçe için projelerimiz var. Amacımız 24 saat yaşanabilir bir ilçe kurmak. Halkın nefes alabileceği ve 24 saat hareketlilik ve canlılığın olduğu bir Merkezefendiyi yaşatmak istiyoruz, ifadelerini kullandı.
Ak Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu  Pamukkale Üniversitesinin son dönemde atılımda olduğunu ve kampüs alanlarının birininde Merkezefendi sınırları içersinde yer alacağını dile getirdi.  Öte yandan Denizli'de yapılacak olan Spor Kompleksi, Yenişehir Tema Parkı, Sevindik ve İlbadı Vadisi projeleri ile  İlbadı'daki Kum Tepesinin proje ile bir spor merkezi haline getirileceğini anlatan Subaşıoğlu, " Göreceksiniz gençler Merkezefendi de  yaşamalarının ayrıcalığını hissedecekler" dedi.  
Denizli'de  büyük projelere imza atacaklarını vurgulayan Subaşıoğlu'na halkın ilgisi de yoğundu. Subaşıoğlu'nun konuşması sık sık alkışlarla ve sloganlarla kesildi