BATMAN (CİHAN)- Batman’da ev ziyaretlerinden dönen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sahur öncesi ziyaret ettiği bir fırında pide pişirdi ve telefonda vatandaşın pide siparişlerini kabul etti.
Batman'da, Genç İşadamları Derneği(BAGİAD)'ın iftar yemeğine katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, iftar programından sonra Batman Valiliğinin SODES kapsamında yürüttüğü 'Daha Güzel Yarınlar' projesinin kapanış programına katıldı. Sahur öncesi ev ziyaretlerinde de bulunan Bakan Şimşek 4 engelli çocuğu olan bir aileyi de ziyaret ederek çocuklara hediyeler verdi, ailelerin sorunlarını dinledi.
Ziyaret dönüşü sahur için pide ve ekmek yapan bir fırına da uğrayan Bakan Şimşek, fırıncıyla sohbet edip işleri hakkında bilgi aldı. Daha sonra pide ve ekmek pişiren Bakan Şimşek, fırından yeni çıkan bir pideyi de kendisiyle birlikte olan heyet üyelerine dağıttı. Şimşek, pide siparişi vermek için fırını arayan kişilerin telefonlarına da cevap verdi, siparişleri kabul etti. Bakan Şimşek, sipariş için fırını arayan bazı vatandaşları da Maliye Bakanı olduğuna ikna edemedi.
Şimşek, fırından ayrılmadan önce kalan pideleri satın alarak, gelen vatandaşlara dağıttı.
CİHAN