Denizli'de, Ege'nin en büyük parkı Ak Vadi ile Ege'nin en büyük cami ve külliyesi olacak Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii ve Külliyesi'nin temel atma törenine Bakan Bayraktar, AK Parti milletvekilleri Nihat Zeybekci, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Vali Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

        Bakan Bayraktar, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, TOKİ’nin 560 bin konut rakamına ulaştığını, özel sektörün de bu dönemde 4.5 milyon konut yaptığını söyledi.
"AK PARTİ HÜKÜMETİ YAPIYOR DİYE KARŞI ÇIKIYORLARSA BU HAİNLİKTİR"
Türkiye’de dönüşümün devam ettiğini ifade eden Bayraktar, “Şu anda 260 yerde kentsel dönüşüm oluyor. Birileri çıkıp diyor ki ‘bu kentsel dönüşümü yapmasın. Bu hükümet yapmasın, sizi evlerinizden, yerlerinizden edecek, rant oluşturacak.’ Değerli kardeşlerim, biz kentsel dönüşümü kim istiyorsa, hangi vatandaşımız istiyorsa oradan başlayacağız. Birileri vatandaşın menfaatine olsa da ‘bunu AK Parti hükümetleri mi yapıyor, yapmasın’ zihniyetiyle yapıyorsa bu hainliktir. Bu yazıktır. Buna, benim güzel vatandaşlarımız karşı duracaklar.” dedi.

        Bayraktar, Türkiye’nin terör sebebiyle zor bir süreçten geçtiğini vurgulayarak, “PKK belasıyla karşı karşıyayız. Cenab-ı Allah inşallah bir an evvel PKK belasından ülkeyi kurtarır. Gençlerimizi, civanlarımızı birer birer şehit veriyoruz. Yüreklerimiz, ciğerimiz yanıyor. Bu süreci de Türkiye atlatacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz kararlıyız. Ülkemizden öyle çakıl taşlarını oynatmaya filan niyetimiz yok. Avucunu oğuşturmaya kalkanlar, avucunu yalamaya başlasınlar. Bu bakımdan bizde iman kuvveti oldukça, din kuvveti oldukça, birlik oldukça ekonomimizi de büyüteceğiz, ülkemizin birliğini de çok daha kuvvetlendireceğiz.” diye konuştu.