Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, seçim çalışmalarına devam ediyor. 
MHP adayı Bahtiyar, seçim çalışmaları çerçevesinde Çamlık, Pelitlibağ pazaryeri, Akkale mahallesi, ve Forum Çamlık’ta vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanan  Bahtiyar,  sorunları dinledi, projelerini anlattı. Bahtiyar’ın seçim çalışmalarına eşi Nurcihan Bahtiyar da eşlik etti.

Denizli’ye yılda yaklaşık 2 milyon turistin geldiğini kaydeden Başkan adayı Bahtiyar, “İlimize gelen turistlerin, Pamukkale’nin çevresinde bulunan  yerleşim yerlerindeki esnafa bir katkısı var mı? yok. İlk işimiz, yeni kurulan Pamukkale ilçesine bağlı mahallelerin yol, su, kaldırım gibi isteklerini kısa sürede ortadan kaldıracağız. Uygulayacağımız projelerle hedefimiz Pamukkale’ye 10 milyon turist çekmek. Bunu beş yıl içerisinde başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Akkale ve  Karşıyaka bölgesinin en önemli eksikliklerinden birinin okul ve hastane olduğunu kaydeden  Bahtiyar, “Akkale’deki Bölge Trafik Müdürlüğü’nün yanındaki hazine arazisine Belediye olarak Bölge Hastanesi ve lise yapacağız. Ayrıca Zeybek durağına kadar ulaşan yeni bir yol projemiz de hazır. Hepinizin bildiği gibi Pamukkale Ovası ülkemizin en verimli ovalarından biri. Allah bize belediye başkanlığı görevini nasip ederse bu bölgede 20 yıl öncesinden kalmış tarım anlayışını tamamen terk ederek çağın gereklerine uygun modern tarım  uygulamasını hayata geçireceğiz. Tarım ve hayvancılığın gelişmesi üreticinin gelirinin artması için Belediyemiz bünyesinde özel bir ekip kuracağız. Rahat, huzur, sorunlarından arınmış, istihdam oranı artmış, bir Pamukkale için yola çıktık. Beş yıl sonra göreceksiniz Pamukkale İlçesi ne hale gelecek.  Ben sizden bana inanmanızı, güvenmenizi ve  beş yıllığına yetki vermenizi istiyorum” diye konuştu. 

Seçim çalışmaları çerçevesinde Pelitlibağ pazaryerinde 78 yaşındaki Kamile Gün’ün okuduğu Atatürk şiiri Bahtiyar’ı oldukça duygulandırdı. Başkan adayı Bahtiyar Kamile teyzeyle bir süre sohbet etti.  Bahtiyar, gezisi sırasında özellikle çocukların fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmedi. Bahtiyar ayrıca MHP Merkezefendi adayı Nihat Yeniyol’un Sevindik mahallesindeki seçim bürosunun açılışına ve Akköy’de hayatını kaybeden MHP Büyükşehir Belediye Başkan  Ali İpek’in yengesinin cenaze namazına da  katıldı.