Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale belediye Başkan adayı olan ancak seçimleri kaybeden Av. Ümit Bahtiyar, teşekkür mesajı yayınladı.
Seçim çalışmaları süresinde kendisine destek olanlara teşekkür eden Bahtiyar, “2014 yerel seçimlerinde bize oy veren ve vermeyen tüm seçmenlerimize teşekkür ediyor ve hepsinden Allah razı olsun diyorum. İzin verirseniz bazı insanlara teşekkür etmek istiyorum.  Öncelikle biricik eşim Nurcihan'a, bu siyaset sevdasında bana destek olduğu ve çok şey kaybetmemize rağmen yanımda durduğu, sabrettiği ve desteklediği için kalbimin tüm içtenliği ile teşekkür ediyorum.  Kendisi tüm seçim kampanyalarının tanıtım kısmını en güzel şekilde yönetmiş, üzerimden çok büyük bir yükü almış ve piar çalışmasının nasıl yapılacağını tüm Denizli'ye göstermiştir.  İkinci olarak adaylığım konusunda ısrar eden, zorlayan ve önümü açan destekleyen Genel başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz Emin Haluk Ayhan beye ve Denizli İl Başkanımız Mehmet Fevzi Yeniçeri'ye teşekkür ediyorum” dedi.
“DAVAMDAN VAZGEÇMEYECEĞİM”
Gönül verdiği davasından  vazgeçmeyeceğini dile getiren Bahtiyar şöyle konuştu: “Üçüncü olarak en baştan beri bizim adayımız ol diye ısrar eden, sonra da ilk seçimi olmasına rağmen elinden gelen tüm gayreti göstererek özverili bir şekilde tüm gücünü ortaya koyan, yılmadan çalışan Pamukkale İlçe Başkanım Hacip Kayalar'a ve hepsinin ismini beynime yazdığım yönetim kurulu üyelerine teşekkürü bir borç addediyorum. Dördüncüsü "Sen yürü başkanım, biz senin maddi manevi arkanızdayız" diyen ve tüm seçim kampanyasını üstlenen özellikle ilk on sırasındaki meclis üyeleriyle, sırasına bakmaksızın seçim çalışmalarına tüm özverileriyle katılan yürekli ve kadirşinas meclis adayı üyelerimize, Beşincisi her türlü seçim çalışmamızda destek olan gerek mutfak kısmında gerek ana seçim ofisimizde yardımcı olan personelimize, Sahada yardımcı olan gerek kadın grupları, gerek gönüllülerimize ve isimsiz kahramanlarımıza, Tüm sahada görev edinip çalışan Ülküdaşlarımıza, En içten saygı sevgi ve teşekkürlerimi sunuyor ve Allah sizlerden razı olsun diyorum.   Bu yolda bir can ise verilecek kimsenin şüphesi olmasın olsun ben veririm. Çünkü ben Ülkücüyüm. Çünkü ben Bozkurtum. Ben Ümit Bahtiyar'ım.