Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, 1 ve 2. Sanayi esnafının ısrarlı ziyaret taleplerini kıramadı.
1 ve 2. Sanayi esnafını daha önce ziyaret eden MHP adayı Bahtiyar, esnaftan gelen yoğun ziyaret isteğini geri çevirmedi. Bahtiyar ekibiyle birlikte günü  sanayi esnafıyla geçirdi. Daha önceki ziyarette olduğu gibi sanayi esnafı Bahtiyar’ı yine büyük coşku ve ilgiyle karşıladı. 
Sanayi esnafını daha önce tek tek  ziyaret ettiğini kaydeden Bahtiyar, “sanayiyi tekrar ziyaret etmem konusunda bana ve ekibime yoğun bir talep geldi. Tabi ki sizin talebinizi geri çevirmem mümkün olamazdı. Sizin isteğiniz benim için emirdir. Hepinizden Allah razı olsun ilk geldiğimdeki gösterdiğiniz coşku daha da artmış. Sizin bu sevgi ve coşkunuz hem bize moral veriyor, hem de yükümüzü daha da arttırıyor” dedi.
Ekibiyle birlikte beş yıl boyunca Pamukkale ilçesinde yaşayanların hizmetkarı olacağını kaydeden bahtiyar,  “Tek amacım Pamukkale’nin adına yakışır hizmetler sunmak. Bunun için aday oldum.  Bu ilçeye hizmetlerimle damga vurmak istiyorum. En büyük hedefim, geliri, istihdam imkanları insanların mutlu ve huzurlu bir yaşam sürdüğü Pamukkale oluşturmak” diye konuştu.
Projelerle ekibiyle Pamukkale’yi yönetmeye hazır olduklarını kaydeden Başkan adayı Bahtiyar, “Toplumun her kesimine hitap eden projelerimiz hazır. Bunları sizinle önümüzdeki süreçte paylaşacağız. Alanlarında deneyimli, çalışkan bir ekip oluşturduk. Şimdi söz sizin 30 Mart’ta verin Mührü bize Belediyecilik nasıl olur herkese gösterelim” diye konuştu. 
MHP adayı Bahtiyar, “Başkanım, sonuna kadar arkandayız. Sana Pamukkale belediye başkanlığı  yakışır, senle çalışmak,  destek olmak istiyorum” diyen sanayi esnaflarından Seher Akyol  isimli vatandaşa parti rozeti taktı.