KAYSERİ (CİHAN)- Sorunlara pratik çözüm yolları üreten Karadenizlilere ticari zekâlarıyla ünlü Kayseri’den rakip çıktı. Yoğun araç trafiğinde seyreden bir otomobilinin bagajında yolculuk yapan şahsı görenler şaşkınlığını gizleyemedi.
Dün akşam saatlerinde Kayseri’nin en işlek caddelerinden olan Sami Akbulut Caddesi’ni kullanan araç sürücüleri ve kaldırımdan yürüyen yayalar, ilginç bir yolculuk hikâyesine tanıklık etti. Kayserili bir sürücü, kendisiyle 5 kişi taşıma kapasiteli otomobilin içi dolunca açıkta kalan 6. yolcu için de ilginç bir yöntem buldu.
Sürücü, açıkta kalan yolcuyu arabasının bagajına bindirerek trafiğe girdi. Seyir halindeki aracın bagajında yolculuk yapan şahsı görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi. Bazı vatandaşlar, olaya esprili yaklaşarak ‘Fazla yolcuya Kayserili çözümü’ yorumu yaparken bazıları da tehlikeli yolculuk nedeniyle bu durumu eleştirdi. Fazlalık yolcu da bir taraftan hareket halindeki aracın bagaj kapağını eliyle tutarken diğer taraftan çevresindeki şaşkın bakışlara gülerek karşılık vermeyi ihmal etmedi.
Şahıs, fotoğrafının çekildiğini fark etmesi üzerine ise önce yüzünü saklamaya çalıştı. Ancak daha sonra gülerek ve elini sallayarak objektiflere poz verdi. Tehlikeli yolculuk, bagajdaki kişinin fotoğrafının çekildiğini öndeki sürücüye bağırarak duyurmasının ardından kısa sürdü. Sürücü, aracı sağa çekerek bagajdaki kişiyi indirdi.
CİHAN