Denizli’de 16 yaşındaki Okan M.’nin iddiaya göre yan bakma meselesinden bıçaklanarak öldürülmesinin ardından gözaltına alınan 7 kişi adliyeye sevk edildi. 

Olay, Denizli’nin 15 Mayıs Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye; Okan M., okul çıkışında Mert T. ile kavga etti. Kavganın ardından Mert T, olayı ağabeyi Dursun T’ye söyledi. Bunun üzerine Dursun T. ve arkadaşları ile Okan M. ve arkadaşları kavga etmeye başladı. Bu sırada Dursun T. Okan M’yi bacağından bıçaklarken, grupta bulunan F.K. (16), bıçağı boynuna salladı. Okan M. boynunda bıçaklanmasının ardından olduğu yere yığılırken, kavga edenler olay yerinden kaçtı. Daha sonra hastaneye kaldırılan Okan M. hayatını kaybederken, cenazesi de toprağa verildi.
Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan ekipler, kavgaya karışanları gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahısları sorgulayan ekipler, bıçağı 16 yaşındaki F.K.’nın kullandığını belirledi. İfadesinde suçunu itiraf eden F.K. pişman olduğunu söyledi. Kavgaya karışan 7 kişi polisteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.