2004 yılında kurulane Avrasya Yönetici, Sanayici ve İş Adam­ları Demeği (AYSİAD) 12’nci yaşını Dedeman Park Otel'de kutladı. Der­neğin kuruluşu nedeniyle Dedeman Park Otel’de kutlama ve ödül töreni gerçekleşti. Tö­rene; Vali Yar­dımcısı Tuncay Engin, De­nizli Ticaret Odası Baş­kanı Necdet Özer, Aile ve Sosyal Poli­tikalar İl Müdürü Ahmet Altın, Denizli Vergi Dai­resi Başkanı Zafer Evci. AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Erikler, demek yönetim kumlu üyeleri, üyeler ve aileleri katıldı.

12. YIL DÖNÜMÜMÜZDE 160 KİŞİ OLARAK KUTLUYORUZ
AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Erikler, “12 yıl önce 9 üye ile başladığı değerli üyele­rimizle birlikte 12’nci ku­ruluş yıl dönümümüzde 160 kişi olarak kutluyoruz. Bu gönül birlikteliğimiz sizlerin ve bizlerin sevgi­siyle oluşan bir birliktelik. AYSİAD olarak sizlerle birlikte Denizli’nin kalkın­masında öncülük etmek is­tiyoruz. Bununla ilgili projeler yapıyoruz. AY­SİAD iş adamlarının uf­kunu açan ve onların vizyonlarında yardımcı olan bir iş adamı demeği­dir. Son dönemlerde der­neğimiz üniversite -sana­yici ve iş adamlarını bir araya getirmek adına projeler yapmıştır” dedi.

“DERNEKLERDE MÜTHİŞ SİNERJİ VE MOTİVASYON, ODALARDA DA MADDİ İMKÂN VAR”

Demeklerde çok müt­hiş sinerji ve motivasyo­nun olduğunu söyleyen DTO Başkanı Necdet Özer, “Demeklerde müt­hiş sinerji ve motivasyon var. Odalarda da maddi yönden imkân var. Der­nekteki ruhlarla odadaki imkânları birleştirdiğimiz zaman iş dünyası çok güzel projelere imza atabi­lir. Teşvik ve destek günle­rinde artık her yıl sürekli olarak geleneksel olarak da yapmayı planladık. İl­kini Salı günü başlataca­ğız. Değerli AYSİAD üyelerinin de bundan fay­dalanmasını can-ı gönül­den istiyorum. Çünkü hem Avrupa Birliği’nin hem de hükümetimizin son yıl­larda müthiş bir desteği var’’ diye konuştu.



YENİ AYSİAD ÜYELERİNE ROZET TAKDİM EDİLDİ

Yapılan açılış konuş­malarının ardından Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebi­yatları Anabil im Dalı Baş­kanı Prof. Dr. Turgut Tok bir sunum gerçekleştirdi.
Sunumun ardından der­neğe yeni katılan üyeler Seyidoğlu Baklava Cafe Restaurant Zafer Ada’ya Avukat Burcu Demire, Canoğlu Ahşap Mobilya Fatih Çan’a, Koçyiğit Gıda Et Ve Süt Ürünleri Yusuf Koçyiğit’c, Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Mü­dürü Ahmet Altın’a, Hisar Ofis&Büro Mobilyaları Ali Osman Yayla’ya, Özgür Tekstil Konfeksi­yon San.Tic.A.Ş. Fedai Kundak’a, Erkuş Halıcılık San.Ve Tic.A.Ş. Mehmet Erkuş’a. Özen Perde Mefruşat Ve Manifa­tura Süleyman Nazif Özen’e, De İka Oto­motiv
San.Tic.Ltd.Şti. Ümit Kavak’a. Namlı Taşı­macılık Nak.Turizm San.Tic.Ltd.Şti. Mustafa Namlı’ya, Amiroğlu Şirketler Grubu ZiyaAmiroğ- lu’na ve Ht Grand Tekstil Hayrullah Tekin beratlar ve­rildi.



AYSİAD ÖDÜLLERİ VERİLDİ
DRT Denizli’de yayın­lanan “Karaçay Yollarda” programı ile Muhammet Karaçay’a ve “Köşe Bucak Denizli” programı ile Fotoğraf Sanatçısı Zeki Akakça’ya “Denizli’ye Hizmet Ödülü”, Özhan Haddecilik’ten İlhan Or­han'a ve Ersancak Leblc- bi’den Cemal Kobaş’a “En Güzel Türkçe İsimli İşyeri Ödülü”, Seviye Okulları Anadolu Lise­si’nden Mahmut Catlık'a ve Artı Kolejişinden Prof. Dr. Bülent Topuz’a “İş Hayatı Girişimcilik Ödülü, “Türklerin Deniz­li’ye Gelişi” filminin ana sponsoru nedeniyle sarraf İskender Damgacı'ya ve “Türklerin Denizli'ye Ge­lişi" Yönetmeni Engin Akhisar'a, “Türk Kültü­rüne Hizmet Ödülü”, AY­SİAD Kurucu Başkanı Mehmet Gökçe’ye “AYSİ­AD'A Hizmet Ödülü” ve­rildi.
AYSİAD’lılar, “Türklerin Denizli’ye Gelişi"
yönetmeni Engin Akhisar ve oyuncu kadrosuyla hatıra fotoğrafı çektirdi.