Pamukkale Üniversitesinde geçirdiği operasyon sonrası yoğun bakımda tutulan eşinin acısına dayanamayıp hayatına son veren Akif O.’nun ardından karısı da yaşam mücadelesini kaybetti. 8 aylık Ayşenur bebek babasının ardından annesinin de ölümüyle öksüz ve yetim kaldı.
İki yıl önce evlenen Şaziye ile Akif Orhan, çiftinin 8 aylık bebekleri Ayşenur bebek babasının ardından annesinin de ölümüyle öksüz ve yetim kaldı. Doğuştan kalbi delik olan ve operasyon geçiren anne Şaziye Orhan sağlığına kavuşmak için geçtiğimiz pazartesi günü operasyon geçirmişti. Operasyon sonrası durumu kötüye giden eşinin haline dayanamayan kocası Akif Orhan ise eşinin durumu üzerine girdiği bulanalım sonucu hayatına son vermişti.
KALBİ DAYANAMADI
10 gündür verdiği yaşam savaşını sürdüren Şaziye Orhan’dan acı haber geldi. Dün akşam saatlerinde tüm hayati fonksiyonlarını yitiren genç kadın yaşama savaşını kaybetti. Genç kadın bugün öğleyin Beylerbeyi’nde kılınacak cenaze namazının ardından kocasının yanına defnedileceği öğrenilirken, babasının ardından annesinin de ölümüyle öksüz ve yetim kalan 8 aylık minik Ayşenur’u akrabalarının sahip çıkacağı öğrenildi.