Denizli Belediyesi eski Belediye Başkanlarından Ali Aygören’in de sahibi olduğu ‘Aygören Kardeşler DemirDöküm Denizli Yetkili Satıcısı’ 2. ticari yolda yeniden düzenlenen mağazalarında bölge bayisi olarak hizmet vermeye devam edecek. Yenilenen Aygören Kardeşler DemirDöküm Mağazası için açılış töreni düzenlendi. Törene Vali Abdülkadir Demir, Vali Yardımcısı Abdullah Acar, AK Parti Denizli Milletvekilleri Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Belediye Başkanı Osman Zolan, Vaillant Group Türkiye Country Manager’ı Christoph Grosser, Vaillant Group Türkiye Servis Direktörü Aykut Babila, DemirDöküm Pazarlama ve Satış Müdürü Ufuk Atan ve vatandaşlar katıldı. Aygören Kardeşler adına açılış konuşmasını yapan Mesut Aygören, yenilenen mağaza ile bölgeye hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Belediye Başkanı Osman Zolan’da her alanda kabuğunu kıran ve dünya kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Denizli’de bölge müdürlüklerinin ve bayiliklerinin açılmaya devam ettiğini belirtti. Vaillant Group Türkiye Country Manager’ı Grosser, kaliteli ürünleri kaliteli hizmet anlayışıyla birleştirdiklerini ifade ederek, DemirDöküm’de önemli ve büyük değişimler yaşandığını, kurumsal kimlik çalışmalarınınsa bu değişimin görünen yüzü olduğunu vurguladı. DemirDöküm’ün 58 yıldır gerek yurtiçinde gerekse yurt dışında gösterdiği performansla büyük başarılara imza attığını belirten Grosser, “Son yıllarda ürünlerimizdeki kalite standardını yükseltmenin yanı sıra yetkili satıcı ve servis yapılanmamızda da büyük değişimlere gidiyoruz. Değişen logomuz ve baştan aşağı yenilenen yetkili satıcılarımız, DemirDöküm’ün değişimi kucaklayan ve dinamik yüzünü sizlere yansıtacaktır.” dedi.

Tüketicinin beğenisini kazanmış markayız

Törende konuşma yapan Vaillant Group Türkiye Servis Direktörü Aykut Babila;  “DemirDöküm’deki değişim rüzgârından etkilenen yetkili servislerimiz yeni servis modelini yansıtan ve tüketicilere en iyi hizmeti verecek şekilde devam ediyor” diye konuştu. DemirDöküm’ün Türkiye genelinde sektöründe en yaygın servis ağına sahip olduğunu belirten Babila, başarılı olmak için kaliteli ürünleri kaliteli servis anlayışıyla tüketicilere sunmanın şart olduğunu sözlerine ekledi.
DemirDöküm Pazarlama ve Satış Müdürü Ufuk Atan da, kurulduğu yıldan bu yana ısıtma ve soğutma sektörünün lider ve öncü markası olan DemirDöküm’ün ürünleri ve satış sonrası hizmet kalitesiyle tüketicilerin beğenisini kazanan bir marka olduğunu belirtti. Ufuk Atan, “DemirDöküm markası çatısı altında, siz tüketicilerimize hizmet veren yetkili satıcılarımızın çalışma standartlarını sistematik hale getirdiğimiz yeni iş modellerimizle, bu ülkeye hizmet etmek bizlere ayrıca gurur veriyor. Yenilenen showroom’larımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” Şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından mağazanın açılış kurdelesi Vali Yardımcısı Acar, Belediye Başkanı Zolan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Uçar, Dalbudak ve davetliler tarafından birlikte kesildi. Açılışın ardından Vaillant Group Türkiye Country Manager’ı Christoph Grosser ve beraberindekiler, Anemon Otel’de Vaillant Tüketici Club üyeleriyle bir araya geldi.