Capital Dergisi’nin “Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi” araştırmasında, Aydem/GedizElektrik Perakende Satış A.Ş. “İstihdamını En Çok Artıran Şirketler’’ kategorisinde 1. seçildi. Aydem/Gediz’in Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı’ ya ödülü İstanbul’da düzenlenen törenle verildi.

Toplamda 8 dalda 24 ödülverilentörende Aydem, “İstihdamını En Çok Artıran Şirketler” arasında birinci oldu. Yönetim Kurulu Başkanımız Ceyhan Saldanlı konu hakkında; “Sürdürüle bilir başarıyı, değerli çalışanlarımızdan aldığımız enerji ile sağlıyoruz. Bereket Grubu olarak enerji sektöründe üretim ve istihdama büyük önem veriyoruz. Bu bağlamda 500 şirket arasında istihdam artışında birinci olmamız gurur verici.” şeklinde açıklamada bulundu. 

Araştırma da bu yıl da şirketler ciro, kârlılık, ihracat ve istihdam rakamlarına göre değerlendirildi. İzmir, Manisa, Aydın, Muğla ve Denizli illerinde Elektrik Perakende Satış A.Ş olarak faaliyet gösteren Aydem/Gediz, 500 şirket arasında istihdamını en çok artıran şirket oldu.