İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi’nin konuğu olarak Fransa, İspanya, Almanya ve Finlandiya’dan Denizli’ye gelen 15 öğretmen, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu makamında ziyaret etti. 
Merkezefendi’nin yönetim şeklini ve yerel çalışmaları hakkında Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’ndan bilgi alan konuk öğretmenler, özellikle sanayi, turizm ve tarım ile ilgili sorular yönelttiler. Konukları ile İngilizce konuşan ve kendisine sorulan soruları yanıtlayan Başkan Subaşıoğlu, öğretmen öğrenci ve yöneticilerden oluşan ekibi Denizli’de ağırlamaktan memnun olduklarını program sonunda ülkelerine döndüklerinde aynı memnuniyeti ve Denizli’nin güzelliklerini paylaşarak anlatmalarını beklediklerini dile getirdi. 
Başkan Subaşıoğlu, "Yeni kurulan bir belediye olarak insan odaklı çalışmalara önem veriyoruz. Bunun önceliğinin eğitim ve okullar olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu proje kapsamında Uluslaarası projeleri gerçekleştiren okul müdürü Hayrullah Akgün başta olmak üzere İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Yöneticisi öğretmen, öğrenci ve aileleri başarılı çalışmalarından dolayı da kutluyorum" dedi.