Denizli Okçuluk İl Temsilciliği bünyesinde çalışmalarını sürdüren engelli okçulardan 26 yaşındaki kadın sporcu Gönül Aslantürk, İzmir’de yapılan Türkiye Şampiyonası’nda başarılı bir seri yakaladı. Engelli okçuluk takımının tek kadın sporcusu olan Gönül Aslantürk, doğuştan engelli olmasına rağmen basketbol ve birçok spor branşıyla uğraştı ve son olarak basketboldan takım arkadaşı olan Murat Turan sayesinde okçuluk branşıyla tanıştı.

GÖNÜL ASLANTÜRK: "AVRUPA'DA ÜLKEMİ TEMSİL ETMEK İSTİYORUM"
Engelliler Okçuluk Türkiye Şampiyonası’ndan en iyi dereceyle dönmek istediğini belirten Aslantürk, "Hedefim bu sporu milli takım formasını giyene kadar sürdürmek. Daha sonra Avrupa'da ülkemi temsil etmek istiyorum. Kulübümüz ve antrenörümüz bize her konuda destek oluyor. Onların desteği ile daha büyük başarılar kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

MURAT TURAN: "HEDEFİM DENİZLİ'YE ALTIN MADALYA KAZANDIRMAK"
Aynı şampiyonada takım arkadaşı ile birlikte yarışan Murat Turan da engelli olmasına rağmen yaptığı sporda en iyi yerlere gelmek için çalışıyor. İzmir’de normal sporcular ile birlikte yarışan Murat Erdoğan şampiyonada başarılı bir atış serisi yakalayarak dikkatleri üzerine çekti. Antalya’da yapılacak olan Engeliller Türkiye Okçuluk Şampiyonası'na hazırlanan Murat Erdoğan, "Hedefim Denizli’ye altın madalya kazandırmak. Bunu başaracak güçteyim. Çok iyi çalışıyoruz. Hocamızın desteği ile ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden eminim" diye konuştu.