Judoda Avrupa üçüncüsü olan Denizli Büyükşehir Belediyespor'un milli sporcusu Nesrin Çetin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. 
Denizli Büyükşehir Belediyespor'un judoda milli gururu olan Nesrin Çetin, geçen hafta sonu Almanya'da düzenlenen şampiyonda Avrupa üçüncüsü oldu. Milli sporcu Çetin, Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çelik ve Kamil Yaşar Güleç ile antrenörleri eşliğinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. 
Başkan Zolan, ziyarette yaptığı konuşmada, 44 kiloda Avrupa üçüncüsü olan Çetin'i tebrik ederek, "İnşallah Dünya Şampiyonası'nda da aynı başarıyı elde edeceğiz" dedi. Çetin'in şampiyonaya hazırlık yaparken çok gayret gösterdiğini, çok istekli olup çalıştığını ifade eden Başkan Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyespor olanca gücüyle destek vermeye çalıştı. Başta Kulüp Başkanımıza, yöneticilerimize ve emek veren antrenörlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. Çetin'in çok gayret edip yılmadığına dikkati çeken Başkan Zolan, Avrupa üçüncülüğünü Denizli ve Türkiye'ye getiren sporcuyu tebrik etti.
Denizli Büyükşehir Belediyespor'un judoda milli gururu olan Nesrin Çetin ise, judoda Türkiye'nin çok mesafe aldığını belirterek, Dünya Kupası'nda daha iyi bir derece alacağına inancının tam ve hedefinin kilosunda şampiyonluğa ulaşmak olduğunu kaydetti. 
Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu da, spora verdiği destekten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan'a teşekkür ederek, başta judo olmak üzere salon sporlarının her geçen gün daha da iyiye gittiğini kaydetti. Uzunoğlu, Genç Milli Takımın gözde sporcuları arasında yer alan Çetin'in daha da başarılı olacağını sözlerine ekledi. 
Başkan Zolan, konuşmaların ardından Denizli'nin gururu Çetin'e hediye verdi.