Vali Şükrü Kocatepe kutlama mesajından şu görüşlere yer verdi, “Kurtuluş savaşımızın başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bundan tam 84 yıl önce 4 Şubat 1931 tarihinde Denizli’ye teşrif etmişlerdir. O dönem Atatürk’ü küçük bir ‘Anadolu Kasabası’ görünümünde karşılayan Denizli bugün ise müteşebbis ruhlu ve hayırsever insanıyla Türkiye’nin gözbebeği, marka bir kent haline gelmiştir. 
Atatürk'ün o gün bıraktığı iz; bugün hala vatan sevgisi, girişimcilik, çalışkanlık ve her zaman en iyiye ulaşma gayreti olarak bu kentte yaşamakta ve giderek de büyümektedir.
Bu bilinçle Atamızın, ‘Giriştiğimiz büyük işlerde, milletimizin yüksek kabiliyet ve yüksek sağduyusu başlıca rehberimiz ve başarı kaynağımız olmuştur.’ sözlerinde olduğu gibi Denizli’miz müteşebbis ve çalışkan insanıyla kalkınma yolunda hızla ilerlemektedir. 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde gerek ülke ekonomisine katkıları, gerekse eğitim ve kültür konusunda geçmişine ve geleceğine sahip çıkan Denizli halkına teşekkür eder, tüm hemşerilerimizin bu onur gününü en içten dileklerimle tebrik ederim.
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Denizli’ye gelişinin 84. yılında bir kez daha özlemle yad ediyor, bu vesileyle birlik ve beraberliğimizin timsali olan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum.”