Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, futbolun en önemli görevlerinden birinin emniyet mensupları tarafından yapıldığının altını çizerek, “Denizli amatör futboluna verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim” dedi.
Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu heyeti Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen’eyönetim kurulu üyeleri Ayşe Sarıkaya, Çağatay Bostancı, Mehmet Emin Ataş ve Oktay Çıtak ile Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun yer aldı. Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan ziyarette İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, “Amatör sporun her zaman yanındayız. Sizler çocuklarımızın spor yapmasını sağlayarak kötü alışkanlıklardan uzak kalmasına yardım ediyorsunuz. Biz her zaman sizlerin yanındayız. Çünkü biz teşkilat olarak gençlerimizin vatandaşlarımızın spor yapmasını istiyoruz. Spor  toplumu her türlü şiddetten uzak tutan ve sağlıklı olmaya yönlendiren bir olgu. Biz de zaman buldukça  sabah sporumuzu ve yürüyüşlerimize ihmal etmemeye çalışıyoruz. Çalışmalarınızda başarılılar diliyorum. Biz emniyet teşkilatı olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ise Demir’in yeniden Denizli’de görev yapmasından dolayı memnun olduklarını ifade ederek, “Amatör spor sizin verdiğiniz özgüven ve destekler ile daha güvenli oluyor. Bizim maçlarımızda fedakarca görev yapan emniyet mensuplarına teşekkür ediyoruz. Biz Türkiye’ye örnek olan uygulamaları sizlerin sayesinde uyguluyoruz. İlimizde U 17 dahil tüm amatör ve salon sporlarında güvenlik güçlerimiz olmadan müsabaka oynatıyoruz.Bunu uygulayan 4 ilden biri Denizli. Bundan dolayı gururluyuz. Emniyet her zamna bizim yanımızdaydı. Bu güne kadar verilen destek için teşekkür ederiz” dedi.