Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale İlçe belediye başkan adayı Ümit Bahtiyar, seçim çalışmalarını sürdürüyor. 
MHP adayı Bahtiyar, çalışmalar çerçevesinde Develi’de düğün törenine katıldı.
Düğün töreninde vatandaşların  isteği üzerine piste çıkan Bahtiyar,  yoğun alkış yağmuru arasında “Türkiye’m” türküsüyle hünerlerini sergiledi. Düğüne katılan vatandaşlar,”Başkanım asıl düğünümüz 30 Mart’ta. İnşaallah “Türkiyem”i 30 Mart’ta daha bir coşkuyla oynayacağız” dediler. Develi halkı, ayrıca, Başkan adayı Bahtiyar’la fotoğraf çektirme yarışına  girdi. 
Bahtiyar, Develi ziyaretinin ardından İncilipınar’da kahve toplantısına katıldı.  Cumhuriyet mahallesinde düzenlenen kermeste vatandaşlarla bir araya geldi. Denizli İşitme Engelliler Futbol takımına, Manisa İşitme Engelliler maçı öncesi moral verdi. 
En büyük hedefinin Pamukkale ilçesinde gelir seviyesi ve istihdamı arttırmak olduğunu 
kaydeden MHP adayı Bahtiyar, “İlçemizde dünyanın 7 harikasından biri olan Pamukkale bulunuyor. Göreve geldiğimizde Pamukkale’ye 10 bin turist çekmeyi hedefliyoruz. Turizm gelirlerinden sizlerin de yararlanmasını sağlayacağız. Allah nasip ederse önümüzdeki hafta projelerimizi kamuoyuyla paylaşacağız. Pamukkale’yi sizlerle birlikte  yöneteceğiz. Belediyemizin kapısı size sonuna kadar açık olacak. Sizi ilgilendiren konulardaki kararları kapalı kapılar ardında değil, sizle birlikte alacağız” diye konuştu.
Pamukkale’nin halktan koparıldığını ileri süren MHP adayı Bahtiyar, “Belediye başkanlığına seçildiğimizde ilk işlerimiz arasında Denizli halkını Pamukkale ile yeniden kucaklaştıracağız. Düzenleyeceğimiz uluslararası festivalle Dünya, Pamukkale’yi konuşacak. Ben size çağdaş belediyecilik anlayışı, sanatı ve sanatçıyı öne çıkaran, gelen turistlerin gezmekle bitiremeyeceği bir Pamukkale vaat ediyorum. Ben ekibime ve 15 yıllık belediyecilik tecrübeme güveniyorum. Sizlerinze bize güvenmenizi istiyorum” dedi.