Denizli'de bugün saat 14.00'de meydana gelen kazada Bayramyeri'nde bulunan Özel İdare İşhanı'nda bulunan asansörün Asansörlerden birinde Denizli Valilik Göçmen müdürlüğü personeli  5.kattan aşağı inerken asansör 4.katta durmak için yavaşladı. Ancak durmayan asansör  hız kazanarak  zemine çakıldı.

2 adet çalışan asansörü bulunan Özel idare işhanında asansörlerden birinin halatı yüzde 40, diğer asansör halatlarından birinin de yüzde 60 hasarlı olduğu belirtilmişti. 6 ay önce Kırmızı etiket konulan asansörlerden biri  bugün öğleden sonra saat 14 sıralarında zemine çakıldı. Şans eseri can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı kazadan sonra polis geniş güvenlik önlemleri aldı. 

Asansörde bulunan vatandaşlar ise olayın şokunu üzerinden atlatamadı. Olayı asansörün içinde yaşayan bir vatandaş "Merkezefendi tapu dairelerinin bulunduğu katta durması gereken asansör bir ara yavaşlar gibi oldu. 5. katta bindik ancak 4.katta duramayan asansör bir anda hissedilir şekilde aşağı kaymaya başladı. Kapılar kapalı olduğu için tam göremediğim şekilde hızlanarak  doğruca aşağı indi. Katlarda durmayan asansör zemine sert iniş yaptı. Tam düştük mü yoksa asansör duramayıp zemine mi çakıldı bilmiyorum ama facianın eşiğinden döndük" dedi.
Asansörün kısa süre önce tam bakımdan çıktığı ve kontrollerinin yapıldığı öğrenildi. Asansör içinde Denizli Valilği Göç Müdürlüğü Personeli ile iki yabancı uyruklu vatandaşın bulunduğu öğrenildi.

Olayın ardından ambulanslar sevkedildi. Bazı vatandaşlar ayağında burkulma nedeniyle  ayakta tedavi altına alındı.