Denizli’de meydana gelen trafik kazasında otomobili içinde sıkışan sürücüyü, itfaiye ekipleri uzun süren uğraşının ardından kurtardı.
Edinilen bilgiye göre, kaza, dün akşam saatlerinde Denizli-İzmir yolu Hal kavşağında meydana geldi. Denizli istikametinden İzmir’e gitmekte olan Mustafa Ö. yönetimindeki 20 BHT 86 plakalı servis minibüsü ile Süleyman D. yönetimindeki 09 UM 497 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç savrulurken, otomobili kullanan Süleyman D. araç içerisinde sıkıştı. Kazayı görenlerin polise haber vermesi ile olay yerine gelen ekipler, aracın içinde sıkışan Süleyman D.’nin kurtarılması için Denizli Belediyesi itfaiye ekiplerinden destek istedi. İtfaiye ekipleri aracın içinde sıkışan Süleyman D'.yi kurtarmak için yoğun çaba harcadı. Süleyman D.’ye boyunluk takan ekipler, daha sonra aracın ön kısmını genişleterek sıkıştığı yerden kurtardı. Araçtan çıkarılan yaralı, Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazada yaralanan İbrahim K.(25), Ali A.(32) ve Mustafa Ö. de hastaneye kaldırılırken, durumlarının ağır olmadığı bildirildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.