Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Türkiye’nin geleceğinin konuşulacağı 2023 Türkiye İhracat Stratejisi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda TOBB’u temsil edecek. 
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin himayesinde gerçekleştirilecek olan 2023 Türkiye İhracat Stratejisi Koordinasyon Kurulu’nun 3. toplantısı, yarın (15.04.2014) Ekonomi Bakanlığı’nda yapılacak. 2013 yılı Ocak-Aralık dönemi gerçekleşmeleri, bakanlıklar ve kurumların değerlendirmelerinin de ele alınacağı toplantıda, TOBB’u temsilen Necdet Özer yer alacak ve bir konuşma yapacak. 
Türkiye’nin 2023 yılı hedeflerine ulaşmasında TOBB olarak her zaman destekçi olduklarını, Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda faaliyet gösteren diğer kurullara da katıldıklarını, ifade eden Başkan Özer, toplantının dünyadaki ekonomik daralmaya karşın ihracatta ürün ve pazar yelpazesinin genişlediği, ihracatçı firma sayısının arttığı, neredeyse gidilmeyen pazarın kalmadığı bir dönemde gerçekleştirilmesinin büyük önem taşıdığını söyledi. 
İhracatın arttırılması ve sürdürülebilir kılınması amacıyla Ekonomi Bakanlığı’nın yurtdışı teşkilatı ile yakından çalıştıklarını, bu konuda verilmiş destekler dolayısıyla Bakanlığa teşekkür eden Özer, 2023 Türkiye İhracat Stratejisi Koordinasyon Kurulu çalışmalarının Türkiye adına hayırlı olacağına inandıklarını sözlerine ekledi.