Saime Baysal Anaokulu öğrencileri, kullanmadıkları eşya ve oyuncaklarını ihtiyaç sahibi arkadaşlarına dağıtılmak üzere Denizli Belediyesi Sevgi Eli'ne bağışladı. Sevgi Eli’ni de gezen minik öğrenciler bağışlanan ürünler ile ilgili bilgiler aldı. 
Hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahibine ulaştıran Sevgi Eli'ne en anlamlı desteklerden biri de Saime Baysal Anaokulu öğrencilerinden geldi. Öğretmenleriyle birlikte Sevgi Eli Mağazalarını ziyaret eden öğrenciler kullanmadıkları eşyaları görevlilere teslim ederek sosyal sorumluluk görevlerini yerine getirdi. Ziyarete Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Saime Baysal Anaokulu Müdürü Halil Elmas, Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız da katıldı.
Ziyaret kapsamında Sevgi Eli Mağazalarını gezdirerek öğrencileri bilgilendiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, "Miniklerin böyle bir işe girişmeleri gurur verici bir duygu. Boyları küçük ama yürekleri çok büyük. Sevgi Eli kurulduğu günden bugüne birçok hayırseverin yardımını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Yardıma ihtiyacı olanla yardım etmek isteyenleri Sevgi Eli'nde buluşturmaya devam ediyoruz. Bizi biz yapan manevi değerlerimiz var. Bunların başında da paylaşmak gelir. Çocuklarımıza ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum. Merhamet ve yardımlaşma duygusuyla yola çıkan ve böyle anlamlı bir yardıma vesile olan minik yavrularımızı yürekten kutluyor, onların bu davranışlarının herkese örnek olmasını diliyorum" dedi.
Kurulduğu günden bu yana gönüllülük esasına dayalı çalışma yapan Sevgi Eli’nin ortalama 10 bin aileye yardım yaptığını kaydeden Gökoğlan, "Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ve eşi Ayşen Zeybekci tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirilen ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan’ın da katkıları ile büyümesini sürdüren Sevgi Eli merkezdeki çalışmalarını ilçelerimize ve beldelerimize de taşımaya, ihtiyaç sahibi vatandaşımız nerede olursa olsun ulaşmaya devam ediyor. Giyimden eşyaya kadar birçok ürün hayırseverlerimizin ve duyarlı vatandaşlarımızın destekleri ile ihtiyaç sahiplerimize ulaştırılıyor. Bugüne kadar ortalama 10 bin ailemize el uzattık. Bundan sonraki süreçte de hizmetlerimiz devam edecektir" diye konuştu.