Denizlide çalışmalar hakkında bilgiler alan AGD Genel Merkez Çalışan Gençlik Komisyon Başkanı Hüseyin Altay, Denizlimizdeki çalışan gençlerimize yönelik Emperyalist ve sömürü sisteminin baskısına karşı gençlerimizin, milli ve manevi değerlerle donatılması gerektiğini ifade etti.
Atalay, Konuşması sırasında, Ecdadımızın İslam’dan ve Kur’an’dan beslenerek oluşturduğu bir ticaret medeniyeti olan, Ahiliğin 365 gün yaşatılması gerektiğini sadece belli bir günde kutlanacak nostaljinin olmadığını altını çizerek, yaşanılacak bir İslam ahlakı olduğunu belirtti. Bu konuda esnaflara, işyeri sahiplerine yönelik Ahilik konusunda bilinçlendirici çalışmalar yaptıklarını aktardı.

Günümüzün Esnaf odalarına seslenen AGD Genel Merkez Çalışan Gençlik Komisyonu Başkanı Hüseyin Altay, Bir ülkenin gerçek gücü eğitilmiş gençleridir. İyi ahlakın, doğruluğun, kardeşliğin, yardımseverliğin kısaca bütün güzel meziyetlerin birleştiği bir soysa ekonomik düzeni Esnaf odalarımız sağlamalıdır.

ÇALIŞAN GENÇLİĞİN İSTHDAMI İÇİN, AĞIR SANAYİNİN MİMARI ERBAKAN OLMUŞTUR

AGD Çalışan Gençlik Başkanı Hüseyin Altay konuşmasında, Çalışan gençliğe yönelik, Ağır sanayinin kurulması için gittiği her ilde temelini atmış, aynı zamanda denizlimize de bir çimento fabrikası kazandırmış. Yerli ve milli kalkınmayı sağlamış, Pancar motorunu yapmış, Devrim arabasının mimarı olmuş, çalışan gençliğe, işçiye, memura,emekliye yüzde elli zam vermiş o büyük lider Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamızın talebeleri olarak onun yolundan gitmeye çalışıyoruz. Yine vefat yıldönümü olan bu günlerde hocamızı rahmetle ve minnetle anıyoruz. dedi

Yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi veren Altay, Anadolu Gençlik Derneği Denizli Çalışan Gençlik Komisyonuna, Helal kazanç ve helal gıda seminerleri, işyeri dersleri, ahilik haftası etkinlikleri, Asr-ı Saadet dersleri, Ramazan iftarları, piknikler, futbol turnuvoları gibi vb etkinlikleri yaptığımızı ve yapacağımızı aktardı. Konuşmasında tüm gençleri “Önce Ahlak ve Maneviyat” ilkesiyle çalışmalara katılmaya çağırdı. Yıllarca yapmış olduğumuz çalışmalarla “Yaşanabilir Bir Türkiye,” Yeniden Büyük Türkiye” olma ve “Yeni Bir Dünya” kurma gayretlerimiz artarak devam etmektedir. Çalışan gençlerimizin gayretleri ile “Yeni Bir Dünya” sevdamız inşallah gerçekleşecektir.” dedi