Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı’nın Denizli İl Yönetimi yeniden oluşturuldu. 
Devir teslim törenine Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Ahmet Tarık Sarı da katıldı. Sarı yaptığı konuşmada, "İki yıldır görevi layıkıyla yerine getiren İbrahim Çakır ve yönetimine teşekkür ederim. Yeni Denizli İl Başkanı olarak atanan Mehmet Akif Yanmaz kardeşimiz de 10 yıldır teşkilatın her kademesinde özveriyle görev aldı. Bu görevi de yönetimdeki arkadaşlarımızla beraber layıkıyla yerine getireceğinden hiç şüphem yok" dedi.
Görevi devir alan Denizli yeni İl Başkanı Mehmet Akif Yanmaz ise Genel Başkan Ahmet Tarık Sarı’ya teşekkür ettikten sonra yaptığı konuşmada, "Eski İl Başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrak yere düşmez, lekelenmez, dalgalanmak ister. Yeni yönetimde, eski yönetimdeki arkadaşlar gibi bu bayrağın dalgalanması hususunda gerekli özveriyi gösterip çalışacaklarına güvenim tamdır. Yanlışın-doğrunun muhasebesini dürüstçe yapan, söze yalan katmayan, vicdanını nefsi için hırpalamayan, gerekli bilgi ve donanıma sahip Alperen bir gençlik yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız’’ diye konuştu.
Tören daha sonra katılımcıların helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile olan anılarını anlatmaları ve gündemdekilerin değerlendirilmesiyle son buldu.
Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Denizli İl Yönetimi, Mehmet Akif Yanmaz, Selman Yeniçulha,Yunus Emre Aydın, Mustafa Kayalıo,Serdar Gökçe Mehmet Can Efe, Emre Dursun'dan oluştu.