Milli Piyango İdaresi’nin 682. hafta çekilişinde Denizlili 55 yaşındaki bir vatandaş, Almanya’nın attığı gol dakikalarını kupona yazarak zengin oldu 
Milli Piyango İdaresi’nin son hafta çekilişinde Denizli’de ilginç bir olay yaşandı. Almanya- Brezilya maçında Almanya’nın attığı gol dakikalarını yazan emekli Ali Yılmaz büyük ikramiyenin de sahibi oldu.11-17-23-24-26 + 7 rakamlarını aynı kolonda oynayan emekli Yılmaz 206 Bin TL’lik ikramiye kazandı.
Şans topunu oynamadan önce Brezilya ile Almanya takımları arasında oynanan ve Brezilya'nın 7-1 mağlup olduğu Dünya kupası çeyrek final maçını izleyen talihli Ali Yılmaz, maçı izledikten sonra loto bayinin yolunu tuttu. Almanya’nın maçta ilk yarıda attığı gollerin dakikalarını ve maçta atılan toplam golleri kupona yazan talihli Yılmaz, ertesi gün 206 bin TL’lik ikramiyenin sahibi oldu.
4 aydır apartman aidatını ödeyemediğini belirten ve kazandığı paranın biraz olsun kendisini rahatlatacağını söyleyen Ali Yılmaz, “Sayısal loto çıktığı günden itibaren oynarım haftada en az iki kere bu bayiden oynuyorum. şans bugüneymiş. Brezilya- Almanya maçını izledim daha sonra bayiye geldim ve 7-1’lik maçın gol dakikalarını kupona yazdım. Toplam golü de şans topu kuponunun artı hanesine 7 olarak yazdım ve ertesi gün kuponun tuttuğunu öğrendim. Çok mutlu oldum. teşekkürler Almanya “ dedi.