GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep'te alkolik olduğu ifade edilen bir kişi, ağabeyini ve imam nikahlı yaşadığı kadını, kendisine içki parası vermediği için tartıştıktan sonra bıçakladı. Yaralanan iki kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, zanlı ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
Daracık Mahallesi, Kaynarca Sokak 42 numaralı evde oturan Teslime Arzu Can ile imam nikahlı yaşarığı Adem Budak, sabah saatlerinde içki parası yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Budak, mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile Can ve olay anında yanlarında bulunan ve kendisini sakinleştirmeye çalışan ağabeyi Hüsamettin Budak’ı (36) bıçaklayarak yaraladı. Yaralı iki kişi çağrılan ambulansla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikeleri bulunmayan Can ile kayınbiraderi Budak tedavilerinin ardından taburcu edilirken, öfkeli koca Adem Budak ise kısa sürede polis tarafından yakalanarak sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Teslime Arzu Can tedavisi tamamlandıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlarken, "Daha önce de bana şiddet uyguladı ancak ben şikayetçi olmadığım için herhangi bir işlem yapılmadı. Ama bu sefer şikayetçiyim ve gitsin cezası neyse çeksin." şeklinde konuştu.


CİHAN