Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, MHP Tavas Belediye Başkan adayı Abdülkadir Uslu ile birlikte, 21 Ocak Salı günü Tavas’a gelerek, Salı Pazarını ve Hükümet caddesi esnafını ziyaret etti.

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette İpek, vatandaşlardan destek istedi. MHP Tavas ilçe Başkanı İbrahim Davulcu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek ve MHP Tavas Belediye Başkan adayı Abdülkadir Uslu ve partililer, önce Tavas’ın Salı Pazarını dolaştı. Tek tek Pazar esnafına hayırlı işler dileyen İpek ve Uslu kendilerini tanıttı ve aday olduklarını belirttiler. Partililerin aday broşürlerini dağıttığı ziyarette esnaflar zaman zaman hatıra fotoğraf çektirdiler. Salı pazarını dolaştıktan sonra ilçe merkezindeki Park kahvesinde yorgunluk çayı içen İpek ve partililer, daha sonra Hükümet caddesindeki esnafı da ziyaret ederek destek istediler. Esnaf ziyaretinden sonra Ali İpek, MHP il Başkanı Yeniçeri Tavas’tan ayrıldı.

Tavas’taki Esnaf ziyaretlerini değerlendiren MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirterek, Belediyecilik zor iştir. Ben Denizli’nin bir evladı olarak zor işleri severim. Denizli’ye kalıcı hizmetler sunmak için Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday oldum. Denizli her geçen gün büyüyen ve gelişen bir il. Bu gelişme sürecinde ortaya yeni ihtiyaçlar çıkıyor. Denizli insanı her türlü konfora, en modern şehirciliğe, refah düzeyi yüksek bir şehirde yaşamaya layıktır. Bunun için sizlerden destek istiyorum" diye konuştu.

 MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek’in esnaf ziyaretine Tavas Belediye Başkan adayı Abdülkadir Uslu, MHP il Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, İlçe Başkanı İbrahim Davulcu, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı.