Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek hafta sonu yoğun bir tempoda çalıştı. 
Haftasonu MHP Merkezefendi Belediye Başkan aayı Nihat Yeniyol’un seçim bürosu açılışı ile başlayan Ali İpek’in mesaisi, daha sonra Denizli merkezinde esnaf ziyaretleri ile devam etti. Pazar günü ise önce Serinhisar’ı ziyaret eden İpek burada vatandaşlara hitap etti. Vatandaşların dertlerini dinleyen, esnaf ve pazaryerini ziyaret eden İpek, “Sizlerin dertlerini, sıkıntılarınızı, isteklerinizi biliyoruz. Birlikte hem Yatağan’ı güzelleştireceğiz hem de hakkettiği değeri birlikte kazandıracağız” dedi.
Ziyaretlerine Sarayköy ilçesinin Sığma beldesi ile devam eden İpek, Sarayköy MHP Belediye Başkan adayı Ahmet Çelikak ile birlikte ilçe halkına hizmet sözü verdi. Sarayköy’ün merkeze yakın hizmete uzak tutulduğuna dikkat çeken İpek, “Sarayköy konumu ve özellikle jeotermal yatakları ile yıllarca merkeze yakın olmasına rağmen hiçbir hizmet alamadı. Jeotermal yatakları yıllarca kullanılmaya mahrum bırakıldı. Kendi öz enerjimizi daha verimli kullanmak varken, bazıları kendi yandaşlarına peşkeş çekercesine buraları gözden çıkartıp, sizleri de perişan etti. Sarayköy halkı ve çevre köyleri jeotermali daha verimli kullanacak ve Sarayköy köylüsü, beldelisi ile bu yatırımları kendisi yapacak. Daha üretken ve istihdam sağlanan bir Sarayköy ile ekonomisi güçlü köyleri olacak. Bu değerleri birlikte yaratacağız. Üretime destek vereceğiz, kazanacağız ve refah günlere birlikte erişeceğiz” diye konuştu.