Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, Güney ilçesinde vatandaşlarla buluştu. 
MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek yerel seçim çalışmaları kapsamında yeni haftanın ilk durağı olan Güney’de yoğun ilgiyle karşılandı. MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan ile birlikte Güneyliler ile buluşan İpek’e, MHP Güney Belediye Başkan adayı Mustafa Ferhat Çetiner ve çok sayıda partili de eşlik etti. Pazar esnafının ve vatandaşların dertlerini dinleyerek, bir süre sohbet eden İpek, “Yaşadığınız sıkıntılardan kurtulmak istiyorsanız, önünüzdeki seçimleri çok iyi değerlendirmeniz gerek. Ben size boş vaatlerde bulunmaya değil, dertlerinizi, sıkıntılarınızı çözüp, yaşam standartlarınızı arttırma sözü vermeye geldim. Bugüne kadar size söz verilip yapılmayanlar ortada. Şimdi sizden yine oy isteyecekler, yine karşınıza çıkacaklar. Artık harekete geç zamanı geldi. Artık değişim zamanı geldi. Güney’i daha iyi yerlerde görmek istiyorsanız, çocuklarınızın daha iyi yarınlara sahip olmasını istiyorsanız, bu düzene karşı artık yeter diyorsanız, yola bizimle devam edin. Hep birlikte hem Güney’i, hem Denizli’yi hem de diğer ilçelerimizi Türkiye’nin değerli birer markası haline birlikte getirelim” dedi.
Çiftçinin ekonomik açıdan zor günler geçirdiğinin altını çizen İpek, “Biz sizin bütün sorunlarınızı iyi biliyoruz. Biz sizin ipotek altındaki yaşamınıza son vermek istiyoruz. Yarın güne nasıl başlarım endişesinden kurtularak, geleceğinize dair yatırımlar yapan, refah içinde en iyi ürünü üretip, ürettiğini de rahat rahat satabilen çiftçi olmak istiyorsanız, bu yolda bizimle yürüyün. Çünkü sizin sorunlarınızı çözecek yol haritası bizde. Çünkü sizi bir tek biz düşünüyoruz” dedi.
İlçe ve köylerde yaşayan ev hanımlarının artık aile bütçelerine kolaylıkla katkı sağlayan, kendi hünerlerini ve becerilerini ortaya çıkartan, daha üretken ve daha girişimci olacağını söyleyen İpek, “Kadınlarımız için açacağımız özel eğitim ve kültür merkezleri sayesinde, kendi içlerinde yatan cevher ortaya çıkacak. Kadınlarımız bize kulak versin. Onlar bizim evlerimizin en önemli varlıkları,onlar bizim analarımız bacılarımız. Onların da yüzü gülecek. Kendi ürettikleri her şeyi satabilecek ve aile bütçesine katkı sağlayabilecekler. Ayrıca daha sosyal bir yaşama sahip olacaklar” dedi.