Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, Ulusal Gençlik Parlamentosu Denizli temsilcilerini ağırladı. 
2004 yılında kurulan Ulusal Gençlik Parlamentosu’nun Denizli İl Temsilcisi Almes Söylemez ile üyeler Nurgül Şahin, Yasin Köse ve Ali Kaçar’ı seçim ofisinde ağırlayan MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, genç misafirlerinin getirdiği "Genç Dostu Kent Belediye Başkanı İyi Niyet Sözleşmesi"ni imzaladı. Ali İpek imzaladığı sözleşmenin kendi fikirleriyle tamamen örtüştüğünü ifade ederek, "Genç kardeşlerimiz bizi davet etmek istediklerini, Büyükşehir Belediye Başkanı olmamız durumunda da, Büyükşehir olarak Gençlik Koordinasyon Merkezi, Gençlik Politikaları Komisyonu, gençler için sosyal sorumluluk projeleri oluşturmamızı istediler. Bunu da bir sözleşme olarak bize getirdiler. Biz de kendilerine genel açılımını Mart ayında yapacağımız projelerimizle ilgili kısa bilgiler verdik. Her zaman söylediğim gibi genç bir nüfusa sahip Türkiye’nin geleceğini de yönetecek olan gençlerimize her zaman önem vermeli, onların isteklerini, taleplerini dinlemeli, yollarını da açmalıyız. Gelişen ve değişen dünyada, kendi yaşıtlarıyla daha sağlıklı iletişimler kurup, daha bilinçli hareket eden bir çağ yakalandı. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Gençlik Parlamentosu’nun Denizli İl Temsilcisi Almes Söylemez ise yeni seçilecek belediye başkanının gençlere daha çok önem vermesi için başlattıkları proje kapsamında Ali İpek’i ziyaret ettiklerini söyleyerek, "Başkanımız bize verdiği önemi göstererek, yine bizler için düşündüğü projelerini anlattı. Kendisine bu anlamda çok teşekkür ederiz. Ayrıca çalışmaları tüm Türkiye’de devam eden ‘Genç Dostu Kent Belediye Başkanı İyi Niyet Sözleşmesi’ni Denizli’de de sayın başkanımıza imzalattık. İlerleyen dönemlerde kendisiyle yine bir araya gelmeyi umut ediyoruz" dedi.