Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde alacak-verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada, 2 kişi av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.
Edinilen bilgilere göre, Dazkırı ilçesinde bulunan içkili bir eğlence merkezine giden Necdet Soyaltın (43) ile Uğur Bozdemir (51), Ö.B. ve B.Ö. ile alacak-verecek meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine araçlarına binerek olay yerinden ayrılan Soyaltın ve Bozdemir takip edildiklerinden habersiz bir şekilde Dinar ilçesine geldiler. İddialara göre, Dinar’da Dostlar Sitesi önünde, eğlence merkezinde tartıştıkları Ö.B. ve B.Ö. tarafından araç içerisinde otomatik av tüfeği ile kurşun yağmurunu tutulan Soyaltın ve Bozdemir hayatını kaybetti.
Olayın ardından cinayette kullandıkları bildirilen ve 5 el ateş ettikleri av tüfeğini ilçede bir yere sakladıktan sonra cinayet zanlılarının kaçtıkları belirtildi.
Olay sonrasında geniş çaplı soruşturma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri cinayet zanlısı oldukları iddia edilen Ö.B.'yi Dinar ilçesinde, B.Ö.’yü ise olay sonrasında kaçtığı Denizli’de yakalamayı başardı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği aktarılırken, cinayette hayatlarını kaybeden Necdet Soyaltın ile Uğur Bozdemir’in cenazeleri otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği bildirildi.