Denizli’de Aksiyon Memurlar Derneği, dün akşam bir iftar düzenleyerek üyelerine jest yaptı. Çağlayan Catering’de düzenlenen İftar programına çok sayıda dernek üyesi ve davetli aileleriyle birlikte katıldı. 
 
Aksiyon Memurlar Derneği’nin iftar programında bir konuşma yapan Dernek Başkanı Hakan Yörükoğlu, dernek olarak bir araya gelip iftar yaptıkları için sevinçli olduklarını belirtti. Yörükoğlu, “Aksiyon Memurlar Derneği olarak yıl içinde birçok faaliyet yapıyoruz. Yaptığımız bu faaliyetlerde memurlarımıza yön vermeye, onları daha donanımlı hale getirmeye çalışıyoruz. Hatta 5 kişilik bir ekiple Ramazan ayı içinde Sudan’a gidip oradaki ihtiyaç sahibi insanlara ramazan kumanyası  dağıtacağız. Bu da derneğimizin sosyal sorumluluk projelerinden sadece biri.” dedi. 
 
Aksiyon Memurlar Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği iftar programına bu yıl da büyük bir katılımın olduğunu belirten Yörükoğlu, güzel hizmetlerle adından söz ettirmiş dernek mensuplarına ve vatani görevini yapmak için askere gidecek olan üyelerine de hediye verdi. 
 
İftar programı boyunca Manisa’dan gelen Feza İlahi Grubu katılımcılara güzel anlar yaşattı.

FOTOĞRAFLAR