AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir AK Parti Denizli Merkez Binası’nda düzenlediği basın toplantısında meydanları boş bırakmayan, çocuklarıyla kahramanlık sergileyen bayanlara teşekkür etti. “Bu ülkeye karanlık geceler yaşatanlar acılar yaşatmak isteyenler asla cezasız kalmayacak, milletimin takdir ettiği şekilde cezalandırılması içinde her türlü adım da cesaretle atılacaktır ve hiçbir zulme asla sessiz kalmayacağız.”diyen Akdemir şu sözleri söyledi;

“Ülkemiz ateş çemberi içerisinde ancak yaşadığımız o karanlık gece milletimizin ortaya koyduğu cesur ve kararlı bir duruşun sayesinde zaferle sonuçlandı. Millet devletine bayrağına vatanına toprağına canı pahasına hainlere karşı koydu. Türkiye büyük bir devlettir böylesi 3, 5 çapulcuya pabuç bırakacak bir devlet asla değildir. Devletimizin büyümesine hazmedemeyenler ne kadar çırpınırsa çırpınsın kaybetmeye mahkum olurlar. İstiklal harbini yine tarihi bir destanla neticelendirdik. Burada tüm millete teşekkür ederken özellikle alanda bizi hiç yalnız bırakmayan hanım kardeşlerimize çoluğuyla çocuğuyla gelen bayanlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Meydanlarda sokaklarda tankların önünde 15 Temmuz gecesinden beri kahramanlık öğreneği sergilemişlerdir.

Demokrasiye inanan millet meydanlara çıkarak tanklara, darbelere dur demişlerdir. Bu ülkeye karanlık geceler yaşatanlar acılar yaşatmak isteyenler asla cezasız kalmayacak, milletimin takdir ettiği şekilde cezalandırılması içinde her türlü adım da cesaretle atılacaktır ve hiçbir zulme asla sessiz kalmayacağız. Bugün darbe girişimi ile hezimete uğrayan batılı küresel aktörler Türkiye’ye her türlü saldırılarını sürdürüyorlar. FETÖ ile başaramadıkları ve başarmak için kaos planları üreterek, polisimizin ve masum insanların yoğun bulunduğu bölgelerde bombalarla saldırarak katliamlarını sürdürüyorlar. 15 Temmuz gecesi kahramanlık örneği sergileyenleri minnetle anıyorum ayrıca darbeye karşı canını siper eden kahraman şehitlerimizi, demokrasi şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum, gazilerimize de hayırlı şifalar diliyorum.”dedi.