NİĞDE (CİHAN)- AK Parti Niğde milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi ve Erdoğan Özegen; Yaylayolu, Tepeköy, Kırkpınar, Yaylacık, Eynelli, Obruk köylerini ziyaret etti. Adaylar, Çamardı Ecemiş Tesisleri'nde il merkezindeki mahallelerin muhtarlarıyla da bir araya geldi. Vatandaşların sıkıntılarını ve beklentilerini dinleyen adaylar, isteklerin giderilmesi için gerekli adımların atılacağı sözünü verdi.

AK Partili adaylar Niğde Evleri’ni de ziyare etti. Buradaki mitingde adaylardan önce konuşan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan mahalle sakinlerine kendisi döneminde yapılanları anlattı. Daha önce başka partilere oy vermiş olan vatandaşları da artık icraatlara bakarak oy vermeye çağıran Akdoğan, “Niğde 3-0 gibi bir neticeye ile Ankara’ya giderse eli çok güçlü bir il olur ve hizmetlere erişmek daha kolay ve etkili gerçekleşir.” dedi.

Alpaslan Kavaklıoğlu ise şunları söyledi: “Ziyaret ettiğimiz yerlerde vatandaşların bir bakışı bize her şeyi anlatıyor. Biz vaat etmek yerine vatandaşımızın hizmetkârlığını yapacağız. Günübirlik siyaset bize göre değil. Niğde için somut ve kısa vadede etkili olacak projeler üretmek için geliyoruz. Bugüne ve geleceğe konuşan, sofradaki ekmeği büyüten, ülkenin gelişmesine paralel çalışmalar için geliyoruz. Biz milleti efendi yapıp kendisi hizmet eden bir siyasi hareketin parçasıyız. Türkiye AK Parti iktidarıyla gücüne güç kattı. Sanayide, ekonomide, dış politikada, sağlıkta, ulaşımda başkalarının hayal bile edemeyeceği icraatlar yaptı. Milletini seven hizmet verir. Bu yüzden biz 12 Haziran’a istikrar ve büyümenin sürmesi için bir fırsat günü olarak bakıyoruz milletimiz de öyle baksın. Allah’ın izniyle milletimiz de bize yeniden yetki verirse bu hizmet ve proje siyaseti sürmeye devam edecek.”

AK Parti’nin 2. sıra milletvekili adayı Ömer Selvi, “2000’li yılların başında Türkiye’nin Avrupa’nın en hızlı büyüyen ekonomisi olacağını, yıllık ihracatın 100 milyar doları geçeceğini, isteyen herkesin uçağa bineceğini, hızlı tren ağının kurulacağını söyleseniz size gülerlerdi. Bugün bu gerçek ve bunu yapan AK Parti hükümeti ve onu iktidar yapan halk. Adaletli ve kalkınmış bir ülke hedefine her geçen gün daha da yaklaşıyoruz. AK Parti bu millete cesur olduğunda ve kendine güvendiğinde neler yapabileceğini gösteriyor, göstermeye de devam edecek. 12 Haziran milletimiz için bir milat olacak. İnşallah tekrar sizden yetkiyi alacağız ve çıraklık ile kalfalık döneminin ardından başarılı bir de ustalık dönemi geçireceğiz. Bizler de usta vekiller olarak sizleri en iyi şekilde temsil edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan Özegen de 22. dönem milletvekilliği döneminde Niğde’ye kazandırdıklarını anlatarak, “On yıllarda yapılamayan hizmetler AK Parti döneminde Niğde’de hayata geçti. Hastaneye gitmek için sabahın 5’inde sıraya giren nenem bugün modern mekânlarda sorun yaşamadan tedavisini oluyor, ilacını rahatlıkla alıyor. Aileler okul açılında kitap parasını denkleştiremezken bugün okulların açılığından haberimiz olmuyor, kitapları eksiksiz sırasında. Gelecek dönem her öğrencimize de ücretsiz elektronik kitaplar vereceğiz. Niğde’yi çok daha iyi yerlere getireceğiz. Niğde bizim sözümüzün söz olduğunu bilir.” diye konuştu. CİHAN