AK Parti Denizli İl Başkanlığı, Merkezefendi İlçe Başkanlığı'nın hafta sonu EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştireceği kongre öncesi bir toplantı düzenledi. AK Parti İl Binasında düzenlenen toplantıya, AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ahmet Kayhan, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

PARTİ İÇİNDE GÖREVE DEVAM
AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ahmet Kayhan, 18 Ağustos'ta tarafına kurucu  Merkezefendi İlçe Başkanlığı'nın tebliğ edildiğini hatırlatarak, "O günden itibaren adım adım önce ana kadememizi sonra mahalle teşkilatımızı daha sonra da kadın ve gençlik kollarımızı kurduk ve yola çıktık" dedi. 
Kayhan, "Merkezefendi İlçe Başkanlığından önce de 4 yıl İl Başkan Yardımcılığı görevi yürüttüm. Ondan önce Gençlik Kolları görevimiz var. Bundan sonra da inşallah AK Parti ailesi içinde koltuk veya makam gözetmeksizin hizmete devam edeceğiz. Merkez ilçe kongremizde ben aday değilim. Aday olacak arkadaşımız da, bizim gençlik kollarımızdan, teşkilatlarımızdan, merkez ilçe yönetimlerinden gelip bugün de hala Belediye Meclis üyeliği yapan bir arkadaşımız" dedi. 

ÖNEMLİ BİR VİRAJDAYIZ
AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki ise, 2015'te çok önemli bir viraja daha gireceklerini ifade ederek, "Ülkemizle, milletimizle birlikte başlatmış olduğumuz bu kalkınma hamlesini biz 2015 den itibaren daha da güçlendirerek ve daha da hızlandırarak devam ettirmek istiyoruz. 2015'te daha fazla hızlı ve daha fazla güçlü olabilmemiz için kongre süreçlerimizin birlik ve beraberlik içerisinde daha da güçlenerek geçirmemiz gerekiyor" dedi.  Merkezefendi İlçe Başkan Adayının Yücel Güngör olduğunu ifade eden Örki, "Hayırlı mübarek olsun.Rabbim kendisine bundan sonra bu üzerine almış ağır sorumlulukta güç versin, derman versin. Çok sevdiğimiz Ahmet Kayhan kardeşimiz, güleryüzüile,sıcaklığı ile sevenciliği ile sempatikliği ile pratik çözüm üretmesi ile bizim kardeşimizdir.Çok da güzel bir ilçe başkanlık dönemi geçirmiştir.Ancak alınmış olan kararın arkasında dağ gibi durarak da yine o güzelliğini o efendiliğini, teşkilatçılığını, dava adamlığını bir kez daha göstermiştir.Şimdiye kadar yapmış olduğu o üstün hizmetlerinden dolayı, ortaya koymuş olduğu performans ve neticesinde elde edilen başarılardan dolayı hem kendisine hem sizler adına teşekkür ediyorum” dedi. 

HALKA HİZMET İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Merkezefendi İlçe Başkan Adayı Yücel Güngör de, " Allah'ın izni ile bu görevi layığı ile yerine getireceğiz. Çünkü şunu hiçbir zaman unutmayın bizler AK Parti'nin hizmetkarlarıyız.Çünkü AK Parti demek birlik demek, AK Parti demek beraberlik demek ve kardeşlik demektir. Çünkü AK Parti'de ben yoktur, biz vardır. Buradan sayın Kurucu Başkanımız Ahmet Kayhan kardeşime hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Güngör, "Değerli AK Parti sevdalıları, AK Parti çatısı altında bulunan bu hizmetkarınızın sizlerden aldığı bu emaneti hakkı ile koruyacağıma ve görevim boyunca gönlümdeki memleket sevdasını bir an bile kaybetmeden birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde kalacağımdan emin olunuz, sizlere söz veriyorum."