AK Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Yücel Güngör, dün akşam yaptıkları toplantının ardından, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çınar meydanına inerek, halkla bütünleşti. Darbe girişiminin olduğu andan itibaren İlçe teşkilatını açık tutan Güngör ve ekibi sabaha kadar demokrasi nöbetinde vatandaşı yalnız bırakmıyor.

Demokrasi Nöbetinde insanların birbiriyle kaynaştığını, birlik ve beraberlik mesajı vermesinin çok anlamlı olduğunu ifade eden  Ak Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Yücel Güngör, "Haftalık olağan toplantımızı yaptık. Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla, kalkışmanın yaşandığı günden bu güne Çınar meydanındayız. Milli İradaye sahip çıkıyoruz... Bir haftadır Denizli halkı demokrasi Nöbeti'nde. Bizimle birlikte sabahlara kadar alanlarda bekliyor.
Türk milleti zor zamanlarda her zaman kenetlenmesini bilmiştir. Bu günde aynı birlik, beraberlik yaşanmaktadır. Parti ayrı gözetmeksizin alanda toplanan kardeşlerimiz, sabahlara kadar, çocuklarıyla birlikte burada Milli iradeye sahip çıkıyor. Türkiyenin her bölgesinde, darbeye karşı dimdik ayakta duran tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Biz halkımız destek verdiği sürece alanlarda Milli iradeye sahip çıkacak ve demokrasi nöbetine devam edeceğiz."
dedi.