Acıpayam AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nursel Taş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, Acıpayam AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nursel TAŞ, “Belediye Başkanı Şevkan’ın gerek 5 yılda yapmış olduğu başarılı çalışmaları gerekse insanımıza ayırım yapmadan hizmet ettiği için AK Parti Kadın Kolları teşkilatı olarak şükranlarımızı sunuyorum. Sayın Başkanımızın insanlarımızı birebir tanıyor ve sorunlarını ve sıkıntılarını biliyor olması, ilçemizin gerek hizmet noktasında gerekse sosyal yönden eksikliklerini bilerek yapmış olduğu çalışmalarından dolayı kendisine bir kere daha teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı  Şevkan 'da ziyarette yaptığı konuşmada, “AK Parti İlçe Kadın Kolları Teşkilatımızın ziyaretleri, bizleri  memnun etmiştir. Hanım kardeşlerimizin çalışmalarımızı takip ediyor olmaları, bilgi sahibi olmaları bizler için çok önemli, hizmetlerimiz de elbette insanlarımızı ayrım yapmadan ötekileştirmeden hizmet edeceğiz, çünkü akıl ve bilim ışığında birlik, beraberlik ve kardeşlik. Bu üçlüyü birbirinden ayırt etmeden hizmet etmeye çalıştığınız da başarıda beraberinde geliyor. Sizler dualarınızı bizlerden esirgemeyin bizlerde Büyükşehirle beraber Acıpayam’ımıza, köy ve kasabalarımıza gerektiği hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.