Ak Parti Denizli Gençlik Kolları Teşkilatı 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniğini, Beslenme Odaklarını ve Hayvan Barınaklarını ziyaretlerde bulunarak klinik ve barınakların işleyişi, tedavi gören ve barınan hayvanların durumu hakkında bilgi aldı. Gerçekleştirilen ziyarete Ak Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Mkyk üyesi İsmail Eyüpoğlu, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Av.Melih Serim ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Hayvan haklarının Devlet tarafından güvence altına alınması ile de resmiyete döküldüğünü ifade eden Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Av.Melih Serim "Ülkemizdeki ilgili kanuni düzenlemeler ve bu konudaki çalışmalarda, son yıllar içerisinde önemli ölçüde yol kat edilmiştir. Yine ilgili Bakanlığımızın çalışmaları neticesinde ihtiyaç sahibi hayvanların korunması için 81 ilde İl Hayvan Koruma Kurulları kurulmuş, bazı kentlerde ise hayvan bakımevleri inşa edilmiştir. Devlet çatısı altında bulunan ilgili kurum ve kuruluşların konumuzla alakalı proje ve çalışmaları devam etmektedir."dedi.
 
Ak Parti Denizli Gençlik Kolları Teşkilatı üyeleri, Dünya Hayvanları Koruma Günü olması vesilesiyle, hayvanların korunması konusunda her kesimden en yüksek hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz ifadelerini kullandılar.