ANTALYA (CİHAN)- Antalya Kumluca Kasapçayırı İlköğretim Okulu’nda, 7-19 yaş arası aile eğitim seminerine katılanlara sertifika verildi.
Kasapçayırı İlköğretim Okulu’nda, 13 Nisan-1 Haziran 2011 tarihleri arasında yapılan 7-19 Yaş Aile Eğitim Semineri’ne katılan öğrenci velilerine sertifika töreni düzenlendi. Okulun öğretmenler odasında gerçekleşen törene, Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, şube müdürleri, okul idarecileri ve veliler katıldı.
Seminer hakkında bilgi veren Okul Müdür Yardımcısı İsmail hakkı Parlakay, “Proje, UNICEF, AB ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile yürütüldü. Hedefimiz anne, baba ve çocuk arasındaki ilişkiyi güçlendirmek, çocuğun var olan potansiyelini ortaya koyabilmesini sağlamak. Hızla değişen dünyada çocuk eğitimi ve yetiştirilmesine yönelik klasik tutum, davranış ve yaklaşımlar, çocuklarla anne babalar arasında ortaya çıkan çatışma durumlarında yetersiz kalıyor.” diye konuştu.
Konuşmanın ardından seminere katılan velilere sertifikaları Milli Eğirim Müdürü Seydi Doğan tarafından verildi. Müdür Doğan, semineri hazırlayanlara ve velilere teşekkür etti. Seminere katılan ve sertifika alan velilerden Ferruh Sarıkayalı, aile hakkında birçok pratik bilgi edindiklerini, bundan sonra öğrendiklerini uygulayacağını söyledi.

CİHAN