Altıparmak mesajında, Basın mesleğinde çalışanlar ile işverenleri arasındaki ilişkilerin ve çalışma koşullarının düzenlenmesine ilişkin, 212 Sayılı Yasanın, yürürlüğe girdiği tarih olan 10 Ocak 1961 günü, Ülkemizde her yıl "Çalışan Gazeteciler Günü" olarak kutlanmaktadır.
Denizli’de ve ülkemiz genelinde ilkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışı içerisinde çalışmalarını sürdürenbasın çalışanlarının, bu anlamlı günlerinin 56. yıldönümünü içtenlikle kutluyorum.
Günümüzde hızla gelişen kitle iletişim araçları ile birlikte etkinliği her geçen gün artan yazılı, işitsel ve görsel basın kuruluşları ve çalışanları, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi birçok görev ve sorumlulukları da üstlenmektedir.

Ülkemizin önemli sanayi ve turizm merkezlerinden biri olan İlimizin tüm sektörlerinin başarıya ulaşmasında ve bu başarının da ülkemiz ekonomisine olumlu yönde yansımasında, basın çalışanlarının çok önemli rolü ve katkıları bulunmaktadır.

Basın çalışanlarının şimdiye kadar sağladıkları bu katkıların, bundan sonra da aynı duyarlılıkla vatan ve millet sevgisiyle aynı zamanda insan haklarına saygıyla devam edeceğine inanmaktayım.
Zorlu koşullarda dahi mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirerek kamuoyunun doğru ve tarafsız olarak bilgilendirilmesinde önemli rol oynayan ve bu sayede kamu hizmetlerinin yürütülmesinde önemli katkıları olan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, aileleriyle birlikte daha nice mutlu, sağlıklı ve başarılı yıllar dilerim.