Şirket sunduğu başarılı hizmetlerin yanı sıra hayatın her alanına dokunan kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile faaliyet bölgesinde değer yaratıyor.
Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerinde sürdürülebilirliği ön planda tutarak çalışan ADM Elektrik Dağıtım, şirket bünyesinde üç ayda bir düzenlediği kan bağışı kampanyasına 2016 yılında da devam ediyor. Kızılay’ın daimi gönüllü kan bağışçıları listesinde yer alan şirket, geçtiğimiz günlerde Genel Müdürlük binasında gerçekleştirdiği kan bağışı kampanyası ile bu alandaki farkındalığını bir kez daha gösterdi.
Kan Bağışı Kampanyası hakkında bilgi aldığımız ADM EDAŞ Kalite ve Kurumsal İletişim Müdürü Elvan Yazıcı, “Kurum kültürümüzün bir yansıması olarak sosyal girişimci bir şirket kimliği ile şimdiye dek çevre, eğitim, sağlık, spor, kültür ve sanat gibi birçok farklı alanda sosyal sorumluluk projelerine imza attık. Projelerimizin gizli kahramanları ise çalışma arkadaşlarımız, onların değerli destekleri ile projelerimiz hayat buluyor ve büyüyor. Çalışma arkadaşlarımızın katılımı ve göstermiş oldukları büyük hassasiyetle Kızılay’ın daimi bağışçıları arasında yer almaktan gurur duyuyoruz. Faaliyet bölgemizde sekiz yıldır düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz kan bağışı kampanyasına katılarak duyarlılık gösterentüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.