Her şeyin tüm ayrıntısıyla düşünüldüğü iftar yemeğinde misafirler en iyi şekilde ağırlandı. İftar yemeğine Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da katıldı. Yemeğin ardından ADM yönetim kurulu başkanı Ceyhan Saldanlı’nın konuşmasına yer verildi.

'Enerji üretimini özel sektörün yapması zor' denmesine rağmen sıkı çalışarak zoru başardıklarını söyleyen Ceyhan Saldanlı. Sektöre ilk girdikleri zamandan günümüze kadarki süreci çalışanlarıyla paylaştı. Konuşmasında kısa sürede kat ettikleri başarı öykülerine de yer verdi. “Bu senenin ilk 6 ayında geçen yıllara nazaran iki kat üretim yaptık. Toplamda 5 milyona yakın müşterimiz ve 22 milyar dağıttığımız enerji var. Bu rakamlarla Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasındayız. Bilanço büyüklüğümüz geçen yıl 22 milyar idi. Son günlerde dünyada nakit karşısında bir sıkıntı görülmeye başlandı. Çeşitli şirketler yatırım yapmaktan vazgeçmeye başladılar. Peki biz ne yapacağız her şarta göre önlemimiz alacağız ama yatırımımızı yine yapacağız. Boşa geçirilecek vakit yok hayat kısa ihtiyaç bol bunları yapacak zaman yok ama dikkatli olacağız bunları birlikte yapacağız.” dedi .

Son olarak çalışanlarına şirkete katkılarından dolayı teşekkür eden Salanlı,  “ Bizi bugüne kadar mahcup etmediğiniz için çalışma gücünüzün yüksekliği karşısında herkes saygı gösterdi. Hepinize bu vesileyle teşekkürü bir borç bilirim ve diyorum ki yağmura hürmet diyen, şirkete bereket diyen bu toplumun Allah yolunu açsın sizin de yolunuzu açsın mutlu bayramlar.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Daha sonra davetlilerin Türkiye - İspanya maçını izlemeleri için bahçeye dev ekran kurdular ve misafirler Türkiye maçını izlediler. Maçta malesef 3 - 0 yenilen taraf Türkiye oldu.















Daha sonra etkinliğe katılan ailelerin çocuklarına pamuk şeker, Osmanlı macunu ve yüzlerini boyayan paylaçolar eşlik etti.