Acıpayam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi çevresinde başlatılan yol çalışmaları kapsamında 273 SOKAK- 279 SOKAK birleşim noktasında bulunan Murat Acar Parkının 273 sokak tarafındaki  kot farkından dolayı bulunan mevcut taş duvarın özelliğini  yitirmiş olması ve söz konusu yolun genişletilmesi talepleri sebebiyle çalışmalar başlatıldı.Çalışmalar kapsamında mevcut taş duvar kaldırılmış, yerine perde duvar yapılarak daha güvenli bir yol haline getirileceği ifade edildi.

MURAT ACAR PARKI YENİDEN DÜZENLENECEK

1984-1989  Yılları arasında Acıpayam Belediye Başkanlığı yapan Murat Acar’ın adını taşıyan parkta çevre ve peyzaj düzenlemesi yapılarak  vatandaşların hizmetine sunulacak.









Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan  yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;  Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisemizin de bulunduğu Yukarı mahallemizde DESKİ tarafından su ve kanalizasyon yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Acıpayam Belediyesi olarak üst yapı çalışmalarına başladık. Burada dar olan yollarımızı da genişletiyoruz. Mahalle sakinlerimizin de rızası alınarak 273 sokakta yol genişletme çalışması gerçekleştiriyoruz.

 
Çalışmalarımız tamamlandığında sokağımızın estetik bir görünüme kavuşacağını belirten Başkan Şevkan, şu anda Acıpayam Belediyesi olarak ilçe merkezimiz ve mahallelerimizin birçok noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Söz verdiğimiz gibi hemşehrilerimizin daha modern ve daha huzurlu yaşamaları için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Zekican Şenkaya