Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Osman Acar, Servergazi Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 
Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Osman Acar, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Mustafa Nalbant, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op.Dr. İlhami Beyaztaş, Mali Hizmetler Başkanı Yusuf Kara ve beraberindeki heyet, Servergazi Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastane yönetiminden bilgi almak ve hastanede inceleme yapmak amacıyla ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getiren Dr.Acar, "Denizli’de göreve başlayalı 15 gün oldu. Bu iki haftalık süre zarfı boyunca Genel Sekreterliğimizde idari, mali ve tıbbi başkanlıklarımızla genel değerlendirmelerimiz oldu. Bugünden itibaren de Servergazi Devlet Hastanesi’nden başlamak üzere, tüm sağlık tesislerimizi ziyaret etmeyi düşünüyoruz. Öncelikle sağlık tesislerimizin idari, mali ve tıbbi yönden mevcut durumunu tespit edeceğiz. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yapısı oluşalı bir yıl oldu. Şüphesiz ki yaklaşık bir yılda çok önemli çalışmalar, faaliyetler yapıldı. İnşallah bundan sonra da Denizli için hep birlikte güzel hizmetler yapacağız" dedi.
Amaçlarının vatandaş, hekim ve çalışan memnuniyetini sağlamak olduğunu dile getiren Genel Sekreter Op.Dr.Osman Acar, hastanelerdeki mevcut durumu öğrenme süresi olarak kendisine 45 gün süre belirlediğini söyledi. Dr.Acar, "45 günlük süre boyunca sağlık alanında neler yapabileceğimiz konusunda da fikirlerimiz oluşacak. Bir ay içerisinde kafamızdaki düşünceleri proje safhasına geçirip, üç ay sonra da Denizli’de Kamu Hastaneleri Birliği olarak neler yapabileceğimizin daha adını koyarak çalışmaya başlayacağız. Sık sık hastane idarecilerimiz ile istişare toplantıları yapacağız. Böylece sorunların daha kısa zamanda tespiti ve çözümünü sağlamış olacağız" diye konuştu.